fredag 2 juli 2010

Lasagne

Väldigt vanligt när jag har gjort köttfärssås till middag så blir det lasagne nästa dag av resterna. Jag varierar ingredienserna utifrån humör, den här gången blev det följande:

Lasagne
1 pkt färska lasagneplattor
2 pkt keldas ostsås eller egen hemmagjord
köttfärssås så det räcker till 2 lager

4 rivna morötter
1 påse roccola
1 röd paprika
1 pkt smulad feta ost
  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Smörj en form med lite ostsås.
  3. Lägg i lasagneplattor
  4. Bred över köttfärssåsen
  5. Strö över roccola, rivna morötter och paprika
  6. Häll över ostsås
  7. Upprepa steg 1-3
  8. Lägg över lasagneplattor
  9. Täck över med ostsås
  10. Smula över fetaost


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar