Till middag igår blev det denna enkla pastasås, en favorit här hemma på middagsbordet.
Pastasås med lax & stensbitsrom 2-3 personer
2 laxfileér eller 100-200g kallrökt lax
3 dl mellangrädde
1 brk röd stenbitsrom
½ kruka dill
Stek laxfileérna och dela i små bitar. Om du använder kallrökt lax strimla den i lagom stora bitar.
Koka upp grädden i en tjockbottnad kastrull. När grädden börjar bubbla blandar du ner laxen och tar kastrullen från värmen.
Rör ner hackad dill och stenbitsrom och smaksätt med salt och peppar.
Servera med din favoritpasta.
tisdag 17 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mm, vad smarrigt det låter. Skall testa den snarast. Har nytt hittat din blogg. Jätterolig!
SvaraRaderaMvh Jennie
Har nyss hittat din blogg, menar jag ju så klart. :-)
SvaraRaderaVa kul, välkommen hit!
SvaraRadera