tisdag 17 augusti 2010

Pastasås

Till middag igår blev det denna enkla pastasås, en favorit här hemma på middagsbordet.

Pastasås med lax & stensbitsrom 2-3 personer
2 laxfileér eller 100-200g kallrökt lax
3 dl mellangrädde

1 brk röd stenbitsrom
½ kruka dill

Stek laxfileérna och dela i små bitar. Om du använder kallrökt lax strimla den i lagom stora bitar.

Koka upp grädden i en tjockbottnad kastrull. När grädden börjar bubbla blandar du ner laxen och tar kastrullen från värmen.

Rör ner hackad dill och stenbitsrom och smaksätt med salt och peppar.

Servera med din favoritpasta.

3 kommentarer:

  1. Mm, vad smarrigt det låter. Skall testa den snarast. Har nytt hittat din blogg. Jätterolig!
    Mvh Jennie

    SvaraRadera
  2. Har nyss hittat din blogg, menar jag ju så klart. :-)

    SvaraRadera