I dag vill inte bloggen fungera som den ska, det går tyvärr inte att lägga upp bilder så ni får nöja er med receptet för kvällen, Cannelloni med spenat och ricotta.
Det är otroligt enkelt att göra egen cannelloni och det går att fylla dem men många spännande smaker. Den här gången rev jag ner lite citronskal i ricotta blandningen och det kommer jag att göra fler gånger.
Cannelloni 6-7 rullar
1 pkt färska lasagneplattor
1 brk ricotta
1 påse bladspenat
1 citron
1 brk mutti pizza souce eller annan tomatsås
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk oregano
salt och peppar
parmesanost
Sätt ugnen på 200grader.
Blanda ricotta, citronskal och bladspenat. Dra några varv med salt och pepparkvarnen.
Rulla in fyllningen i lasagneplattorna. Smörj en ugnssäkerform med olivolja och lägg i cannellonirullarna.
Häll tomatsåsen i en kastrull och pressa ner en vitlöksklyfta, tillsätt oregano och salt och peppar. Låt puttra några minuter.
Häll tomatsåsen över cannelonirullarna och riv över parmesanost. Grädda i ca 15 minuter.
torsdag 26 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar