Fiskburritos ca 4 portioner
600 g koljafilé
2 krm salt
1 tsk chilipulver
0.5 tsk spiskummin
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 romansallad
1 paprika
2 tomater
1 tråg alfagroddar
3 dl gräddfil
guacamole (gör egen eller köp färdig)
1 lime
8 tortillabröd
Blanda chilipulver, salt, spiskummin, vitlök och olivolja i en bunke. Lägg ner fisken och vänd om så att fisken blir kryddad. Stek fisken i lite olivolja på medelvärme ca 4 min per sida. Grovhacka romansalladen, skär paprikan i tärningar, tomater i skivor, lime i klyftor, häll alfagroddarna i en skål.
Ställ fram grönsakerna, tortilla bröden, guacamole, lime och fisken på bordet. Fördela fisken i trortillabrödet toppa med grönsaker, guacamole, gräddfil och pressa över limesaft.
Blanda chilipulver, salt, spiskummin, vitlök och olivolja i en bunke. Lägg ner fisken och vänd om så att fisken blir kryddad. Stek fisken i lite olivolja på medelvärme ca 4 min per sida. Grovhacka romansalladen, skär paprikan i tärningar, tomater i skivor, lime i klyftor, häll alfagroddarna i en skål.
Ställ fram grönsakerna, tortilla bröden, guacamole, lime och fisken på bordet. Fördela fisken i trortillabrödet toppa med grönsaker, guacamole, gräddfil och pressa över limesaft.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar