Pastasås med skinka, sugarsnaps & soltorkadetomater 4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
120 g läckörökt skinka (vanlig påläggsskinka)
1 fpk babyspenat
1 orange paprika
1 tråg sugarsnaps
6-8 soltorkadetomater
2 brk saffran och tomat cream fraiche
salt
svartpeppar
timjan
Hacka lök och vitlök och stek gyllene i en stekpanna. Strimmla skinkan, soltorkadetomater och sugarsnaps. Skär paprikan i bitar. Skölj ev spenaten. Tillsätt ingredienserna i stekpannan och rör ner cream fraiche. Låt puttra under tiden som pastan kokar. Smaka av med salt, peppar och timjan.
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
120 g läckörökt skinka (vanlig påläggsskinka)
1 fpk babyspenat
1 orange paprika
1 tråg sugarsnaps
6-8 soltorkadetomater
2 brk saffran och tomat cream fraiche
salt
svartpeppar
timjan
Hacka lök och vitlök och stek gyllene i en stekpanna. Strimmla skinkan, soltorkadetomater och sugarsnaps. Skär paprikan i bitar. Skölj ev spenaten. Tillsätt ingredienserna i stekpannan och rör ner cream fraiche. Låt puttra under tiden som pastan kokar. Smaka av med salt, peppar och timjan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar