fredag 16 september 2011

Lax med smak av saffran, tomat och kräftor

Fick till en väldigt god laxrätt till middag. En tub kräftost och en burk smaksatt cream fraiche kommer man lågt med! Så enkelt och så gott! Testa ni kommer inte bli besvikna.

Lax med smak av saffran, tomat och kräftor 4 port

4 laxfiléer
1 dl kräftost
1 brk cream fraiche med smak av saffran och tomat
salt och peppar
solroskärnor

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en form och dra några varv med salt och pepparkvarnen. Rör ihop kräftost och cream fraiche och häll över laxen. Strö över lite solroskärnor.

Ställ in laxen i ugnen och grädda i ca 20 minuter. Klart!

Ps. kan tänka mig att det är väldigt gott att strö över lite skalade kräftstjärtar eller räkor vid servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar