Fredagskvällens middag blev Gnocchi och Laxsallad. Blev nyfiken på gnocchi när jag hittade detta recept i Mat Magasinet Julspecial och rätten får helt klart godkänt! Nästa gång ska jag testa att laga egen Gnocchi.
Gnocchi & Laxsallad
500-600 g gnocchi
200 g gravad lax
1 stort äpple
1 dm gurka
2 avocado
2 dl cream fraiche
2 msk finriven pepparrot
0.5 dl hackad dill
salladsblad
salt och peppar
Koka gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och låt dem sedan svalna.
Tärna lax, äpple, gurka och avocado. Blanda gnocchin, lax, äpple, gurka, sallad och avocado i en skål.
Blanda cream fraiche, pepparrot, dill, salt och peppar. Vänd försiktigt ner blandningen i gnocchisalladen. Tillsätt ev mer salt och peppar.
lördag 6 november 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar