måndag 23 maj 2011

Pasta med ljumna grönsaker

Denna grönsakskombination kommer att passa utmärkt till sommarens alla grillrätter. Kändes otroligt fräscht och gott. Vi åt den med Zetas pappardellepasta.

Pasta med ljumna grönsaker 4 portioner
Zetas pappardellepasta
1 röd chili
1 påse babyspenat
1 gul lök
1 ask körsbärstomater
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
1 ask Ridderheims grillade kronärtskockorhjärtan i olja
salt
150 g fetaost

Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Kärna ur och finhacka chilin. Hacka löken och vitlöken. Skär zucchinin i 1 cm breda kvartar. Hetta upp oljan från kronärtskockorna i en stekpanna och stek chili, lök, vitlök och zucchini och på medelhög värme i 5-6 minuter. Halvera tomaterna och kronärtskockorna. Rör ner tomaterna, babyspenaten och kronärtskockorna i pannan. Stek i ca 3 minuter. Salta lite lätt.

Rör ner grönsakerna i den koka pastan. Smula över fetaosten vid servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar