

Knäckig rabarberpaj
500g rabarber
1 msk socker
150g smör
150g smör
0.5 dl sirap
1 dl grädde
2 dl mjöl
2 dl mjöl
1 dl kokos
2 dl havregryn
1 dl socker
1 dl rörsocker
1 tsk bakpulver
Skölj och skär rabarbern i 2 cm bitar och lägg dem i en ungsform. Strö över lite socker.
Smält smör, häll i sirap och grädde. Vispa ihop.
Blanda mjöl, havregryn, kokos, socker och bakpulver i en bunke. Häll över smörblandningen och blanda samman.
Bred blandningen över rabarberna och grädda i 25-30 minuter i 175 grader eller tills ytan är lite knäckig.
Njut med vaniljglass eller vaniljsås
Skölj och skär rabarbern i 2 cm bitar och lägg dem i en ungsform. Strö över lite socker.
Smält smör, häll i sirap och grädde. Vispa ihop.
Blanda mjöl, havregryn, kokos, socker och bakpulver i en bunke. Häll över smörblandningen och blanda samman.
Bred blandningen över rabarberna och grädda i 25-30 minuter i 175 grader eller tills ytan är lite knäckig.
Njut med vaniljglass eller vaniljsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar